Str.XXIX nr.28, Șag, jud.Timiș
Luni - Vineri 08:00-18:00
0744 543 377

Despre noi

Viziunea noastră

Principalul nostru motto este „ Profesionalism, Seriozitate, Calitate, Rapiditate și Eficiență”, toate acestea având la bază diversitatea lucrărilor efectuate, cu un personal calificat și bine instruit, atent la detalii și cu dedicare în munca prestată, toate în conformitate cu standardele europene de calitate.

Misiunea noastră

Având o experiență în domeniu de peste 25 ani, prezentă la numeroase traininguri de instruire pentru diverse tipuri de tehnologii și materiale noi ce au apărut pe piața europeană și românească, firma noastră vine în întâmpinarea clienților cu soluții profesionale, cu execuții de excepție și cu garanția unei lucrări bine efectuată.

1992

 

Înființarea societății

Instal Lux SV își începe activitatea prestând servicii în domeniul instalații în construcții și anume:
- instalații : sanitare, termice
- instalații electrice
- confecții metalice
- amenajări interioare

1998

 

Diversificarea serviciilor

Ne extindem gama de servicii, prestând lucrări de amenajări exterioare și peisagistică, sisteme de irigare computerizate

2002

 

Atelier de confecții metalice

Construim propria hală cu dotări pentru confecții metalice, oferind soluții pentru cele mai exigente cereri în domeniu

2006

 

Extindere

Cu un număr de 12 angajați, ne extindem serviciile și în domeniul instalațiilor solare. De asemenea, achiziționăm două mașini dotate cu echipamente și tehnică modernă pentru intervenție în instalații.

2011

 

Servicii în domeniul hotelier

Firma noastră și-a extins obiectul de activitate cu prestarea de servicii în domeniul hotelier, prin construirea cu personalul firmei a unei pensiuni de 3 stele „PENSIUNEA DELIA. Oferim clienților noștri o clipă de confort și relaxare într-un spațiu ambiental plăcut, în camere spațioase și curate alături de un parc cu amenajări deosebite, care aduc farmecul pensiunii noastre. Pensiunea poate fi vizitată pe pagina Pensiunea Delia